Woolrich

Woolrich is een zeer bekend kledingmerk dat garant staat voor een hoogwaardige kwaliteit. Het merk heeft veel ervaring met het ontwikkelen van jassen en andere kledingstukken die ervoor zorgen dat jij lekker warm blijft tijdens de meest koude weersomstandigheden. Zo kun je een woolrich winterjas aanschaffen bij Hans Voortman waarmee je tot temperaturen van maar liefst 30 graden onder nul lekker warm blijft. Ideaal wanneer je op vakantie gaat naar een koude bestemming maar ook in het koude Nederland kan het zeker prettig zijn. De jassen zijn ook gemaakt van een speciale coating. Door deze speciale coating blijft je woolrich winterjas warm en ook goed beschermt tegen water, wind en ook tegen vlekken.

Een grote collectie

Op de site van Hans Voortman kun je kiezen uit een zeer grote collectie, voor het aanschaffen van jouw nieuwe woolrich winterjas. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld een parka model dat wat langer is en ook is voorzien van een warme muts van bontkraag. Ben je op zoek naar een wat korter model? Kies dan bijvoorbeeld voor de bomber model van een woolrich winterjas die je ook warm houd en ideaal is geschikt voor de winter. Op de site van Hans Voortman komen er telkens nieuwe modellen beschikbaar op het moment dat deze uit zijn. Mocht je naast een woolrich winterjas ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een sweater of polo van het merk, dan kan dat ook zeker op Hans Voortman. De site bied een grote collectie aan.

Jas kopen

Als je de woolrich jas wilt aanschaffen op de site van Hans Voortman kun jij deze simpelweg in je winkelmandje plaatsen en vervolgens afrekenen. De jas krijg je meestal de volgende werkdag al geleverd, mits jij deze op tijd besteld. Bij Hans Voortman is het ook mogelijk het volledige aanbod te sorteren. Kies er bijvoorbeeld voor om het aanbod op basis van prijs te sorteren, zodat je direct ziet welke winterjas het voordeligste is om te kopen.